Εύη Σαλταφερίδου

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star έδωσε η Εύη Σαλταφερίδου και όταν πληροφορήθηκε για το unfollow του Ηλία Γκότση, έμεινε “στήλη άλατος”.

Η πρώην παίκτρια μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” για όλα όσα έγιναν το βράδυ όπου ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το παιχνίδι και ήταν έκπληκτη με το γεγονός πως ο φίλος της προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν η Εύη Σαλταφερίδου έμαθε για το unfollow στο Instagram είπε χαρακτηριστικά:

“Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί έκανε εμένα συγκεκριμένα unfollow. Έκανε κι άλλους παίκτες από το παιχνίδι ή μόνο εμένα; Μάλιστα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει και έκανε unfollow εμένα. Καταλαβαίνω ότι ίσως ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του, γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας”.

Στη συνέχεια της συνέντευξης της, η πρώην παίκτρια θέλησε να μοιραστεί τη δική της “αλήθεια” σχετικά με όσα έγιναν το βράδυ της αποβολής του φίλου της και παρουσίασε τη δική την εκδοχή!

“Εγώ εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου γιατί ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Γκότσης να είχε επαφή με τηλέφωνο. Επίσης, εκείνη τη λίστα την είδα πρώτη φορά και είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά. Κόβω το χέρι μου, το κεφάλι μου γι’ αυτό! Είπα ότι ξέρω ότι δεν το είχε γράψει εκείνος κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα”. 

Τσέκαρε και αυτά: