Μένουμε σπίτι

Μένουμε σπίτι παίδες, καθώς είναι για το καλό μας αλλά και για το καλό της κοινωνίας και βγαίνουμε έξω μόνο για τα απαραίτητα και εννοείται πως προσπαθούμε να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας!

Αυτές τις μέρες δεν είναι για κανέναν εύκολο το γεγονός πως πρέπει να μείνει σπίτι και να μην έχει τη δυνατότητα να βγει για έναν καφέ με τους κολλητούς του, αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα!

Δες τι μπορείς να κάνεις ενώ είσαι σπίτι:

1.Φτιάχνουμε παζλ! Αλλά όχι ένα από εκείνα που έχουν 45 κομμάτια! Θέλουμε 1000 κομμάτια και πάνω! Μένουμε σπίτι και το ολοκληρώνουμε! Δε θέλω ζαβολιές!

2. Μαθαίνουμε μια νέα συνταγή και προσπαθούμε να την τελειοποιήσουμε! όταν όλα τελειώσουν, μπορείς να τη μαγειρέψεις στο γκομενάκι που κοζάρεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

3. Ξεκινάμε ένα blog μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και να εκφράσουμε τις σκέψεις μας!

4.Διαβάζουμε εκείνο το άμοιρο βιβλίο που αγοράσαμε πριν από λίγους μήνες και ακόμη δεν έχουμε φιλοτιμηθεί να διαβάσουμε ούτε την περίληψη.

5.Αλλάζουμε διακόσμηση στο σπίτι μας δημιουργώντας πράγματα με τα χεράκια μας! Άλλαξε θέση στα έπιπλα σου, δημιούργησε διακοσμητικά και σκέψου τι χρώμα θα ήθελες να έχουν οι τοίχοι σου!

+1. Δημιούργησε τα δικά σου video στο Tik Tok και που ξέρεις! Μπορεί να γίνεις και εσύ viral!

Τσέκαρε και αυτό: Κορονοϊός: Εταιρίες μόδας και υφαντουργίας παράγουν μάσκες