Mente Fuerte

O Muente Fuerte είναι ένα αγόρι το οποίο έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το τελευταίο διάστημα καθώς έχει κάνει εντύπωση με τις δηλώσεις του! Και έτσι όπως τα λέει, θέλουμε αμέσως να κάνουμε παρέα μαζί του.

Ο Γιώργος – είχε αποκαλύψει το όνομα του στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” – είναι Έλληνας ράπερ ο οποίος κατάφερε να κάνει το breakthrough του με το κομμάτι “Caliente” το οποίο όλοι και όλες έχουμε χορέψει! Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας Black Bandana η οποία είναι δισκογραφική και είναι έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα λόγο για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την ΥΠΕΘΕΑΡΑ, Μαρία Σολωμού, και εκείνος απαντά με σούπερ γλυκό ύφος και χωρίς να προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις για όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους! Και καταλαβαίνεις, πως μιλάμε για ένα gentelman.

Όταν εμφανίστηκε στο podcast της Μαρίας Σολωμού, “Για ελάτε στη Μαρία”, είπε πράγματα τα οποία ήταν πολύ legit και τίμια και έχουμε κρατήσει κάποιες ατάκες για να δεις και εσύ πως τα λέει ωραία!

“Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος!”, και αμέσως “λιώσαμε” αφού είναι φουλ υποστηρικτικός.

Ο Muente Fuerte μέσω των δηλώσεων και όσα έχει πει για τη Μαρία Σολωμού αποδεικνύει πως είναι ένας κύριος ο οποίος δε θέλει να μπαίνει στη διαδικασία των χαζών beef όπως κάποιοι συνάδελφοι του και μας αρέσει πολύ!

Είναι τσαχπίνης, του αρέσει να φλερτάρει και περιμένουμε να δούμε όλα όσα ετοιμάζει από εδώ και έπειτα!

Και αν σε ενδιαφέρει, να ξέρεις πως έχει δηλώσει single!

Τσέκαρε το βίντεο και όσα είπαν αυτά τα δυο πλάσματα :

Τσέκαρε και αυτό : The Crown : Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αμίρ Αλ Φαγιέτ