Mercedes

Ένα καλά προετοιμασμένο για αγώνες όχημα της Mercedes βγαίνει σε δημοπρασία και έχει ιστορική σημασία διότι είναι αυτό που οδήγησε ο τρεις φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Niki Lauda.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Toν Μάιο του 1984 πραγματοποιήθηκε ένα αγώνας στην πίστα του Nurburgring Grand Prix Circuit στη Γερμανία για να γιορτάσουν το γεγονός πως θα γίνονται πλέον αγώνες και στη χώρα και συμμετείχαν 20 μεγάλα ονόματα στο χώρο της αυτοκίνησης.

Ανάμεσα τους ήταν ονόματα όπως οι Stirling Moss, Alain Prost, James Hunt, Alan Jones και άλλοι πολλοί.

Όλοι οι οδηγοί – ανάμεσα τους και ο Νίκι Λάουντα – οδήγησαν το ίδιο αυτοκίνητο το οποίο ήταν το Mercedes-Benz 190E 2.3-16 sports sedan. Παρόλο που ήταν ένα αυτοκίνητο πόλης οι μηχανικοί έκαναν τροποποιήσεις και έτσι έγινε ένας τρομερός αγώνας!

To όχημα που οδήγησε ο γνωστός οδηγός που κατάφερε να κατακτήσει τις πίστες της Formula 1 υπολογίζεται πως θα πιάσει από 400.000 μέχρι 500.000 ελβετικά φράγκα σε δημοπρασία η οποία αναμένεται να γίνει.

Είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εμφάνιση του οχήματος διότι ήθελαν να διατηρήσουν τον παλιό χαρακτήρα που έχει και είναι άκρως ιδιαίτερος!

Tσέκαρε και αυτά: