Μπάνιο

Το μπάνιο είναι ένας από τους πρώτους χώρους που καθαρίζουμε όταν κάνουμε γενική σπιτιού και πρέπει να δίνουμε σημασία σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο το οποίο φαίνεται πως αρκετοί παραμελούμε θεωρώντας πως δεν είναι και τόσο βρώμικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον viral δερματολόγο του TikTok, Δρ Σκοτ Γουόλτερ, το σημείο που ξεχνάμε να καθαρίσουμε καλά είναι το τηλέφωνο του μπάνιου και αν δεν το προσέξουμε μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στους πνεύμονες.

“Οι άνθρωποι με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως οι καπνιστές ή όσοι πάσχουν από πνευμονικές παθήσεις, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μόνιμα βακτήρια στο ντους τους”, αναφέρει στο βίντεο του και δίνει δυο φυσικούς τρόπους για να το καθαρίσουμε!

@denverskindoc

Replying to @sarahepp22 How to clean your showerhead! See linked video on why you should do this. Apologies for the delay – the method I was given at conference proved to be inaccurate. #todayilearned #howto #dermatologist #showerhead #showerheadclean #biofilms #whitevinegar #cleantok

♬ original sound – Dr. Scott Walter MD | Derm

Ο πρώτος τρόπος είναι να βυθίσουμε το τηλεφώνου τους ντους σε λευκό ξύδι και να μουλιάσει όλη τη νύχτα!

Ο δεύτερος τρόπος είναι να δέσουμε μια σακούλα στο τηλέφωνο που έχουμε στο μπάνιο και να τη γεμίσουμε με λευκό ξύδι.

Δεν πρέπει να ξεχνάς να καθαρίζεις και αυτό το αντικείμενο γιατί μπορεί να βρέχεται αλλά αυτό δε σημαίνει πως καθαρίζεται μόνο με αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: