Met Gala 2023

To Met Gala 2023 αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων διότι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου σχεδιαστή, Karl Lagerfeld και οι καλεσμένοι θα φορέσουν δημιουργίες που έχουν ως σκοπό ν τον τιμήσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης θα στρωθούν κόκκινα χάλια και το θέμα τη βραδιάς ονομάζεται “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”. Το μεγαλύτερο fashion event  θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια φορά την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και μαζί με την Άννα Γουίντορ θα δούμε ως οικοδεσπότες τους : Dua Lipa, Μικέιλα Κοελ, Ρότζερ Φέντερερ και Πενέλοπε Κρουζ.

Πολλοί είναι οι καλεσμένοι οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις εντυπωσιακές δημιουργίες που θα φορέσουν στο Met Gala 2023 ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την Άννα Γουίντορ – Σιδηρά Κυρία της Vogue- να μην έχει κάνει πρόσκληση στις Καρντάσιανς να δώσουν το παρών.

Η Κιμ Καρντάσιαν και οι αδερφές της δίνουν τα τελευταία χρόνια δυναμικό παρών, ωστόσο οι φήμες λένε πως η Άννα θέλει να δώσει στον κόσμο ένα διαφορετικό vibe και να παρουσιάσει πραγματικό star quality το οποίο δε στηρίζεται σε instagrammers!

Τσέκαρε και αυτά: