Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας παίκτης που γνωρίσαμε στο Survivor 2017 και δέχτηκε σκληρό πόλεμο από τον κόσμο. Μπήκε στο Survivor All Star και έχει δείξει κάτι τελείως διαφορετικό, με αποτέλεσμα να έχει γίνει αγαπητός. Αλλά όχι για τον Στάθη Σχίζα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Στάθης Σχίζας εμφανίστηκε στην εκπομπή “Γεια σου” και αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως είναι χειριστικός!

“Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Κατά τη δική μου άποψη, χωρίς να θέλω να τον κατακρίνω, γιατί έχω βγει από το παιχνίδι, είναι ένας στρατηγικός και διαβασμένος παίκτης. Πλέον, έχει μάθει από τα λάθη του και δεν είναι κακό αυτό. Είναι πιο χειριστικός off camera. Σκέφτεται ακόμα και τον τρόπο που θα σου σερβίρει το ρύζι, μην είναι παρεξηγήσιμο κι έχεις κάτι να του πεις”.

Ο Στάθης Σχίζας ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης διότι δεν του ταίριαζε άλλο αυτό που γινόταν στον Άγιο Δομίνικο, είχε έρθει σε μεγάλη κόντρα με τον παίκτη και δεν πιστεύει ότι έχει αλλάξει.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένας παίκτης ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και μέχρι στιγμής δεν τον έχουμε δει να θυμίζει τον “παλιό εαυτό του” !

Τσέκαρε και αυτά: