Κιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν επιβεβαίωσε με μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram πως είναι μια από τις καλεσμένες του Met Gala 2023 και βρέθηκε στο Παρίσι για να πάρει έμπνευση για το look που θα φορέσει.

Η γνωστή τηλεπερσόνα θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δώσουν το παρών στο μεγάλο fashion event που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις! Κάτι το οποίο κάνει πάντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε μια σειρά από εικόνες όπου δείχνει στους followers πώς πέρασε τη μέρα της με τη γάτα που είχε λατρέψει ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ και παράλληλα βρέθηκε στο γραφείο του για να πάρει έμπνευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το Met Gala 2023 είναι αφιερωμένο στον σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίο έφυγε από τη ζωή. Οι καλεσμένοι θα φορέσουν δημιουργίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από αυτόν και όσα έχει κάνει στον οίκο Chanel και τον Fendi.

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τη “Σιδηρά Κυρία” της μόδας Άννα Γουίντορ, να “πετά” από το event την Κιμ και την οικογένεια της αλλά από ότι φαίνεται θα δούμε κάποια πρόσωπα!

Τσέκαρε και αυτά: