Jerry Springer

Ο θρύλος των αμερικανικών talk shows και παρουσιαστής εκπομπών όπου πολλά ζευγάρια και οικογένειες είχαν απίστευτα beef, Jerry Springer, πέθανε, σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Sun, η οποία δημοσίευσε την ανακοίνωση της οικογένειας του, ο παρουσιαστής έφυγε σε ηλικία 79 ετών.

“Η ικανότητα του Τζέρι να συνδεθεί με τους ανθρώπους ήταν η μεγάλη επιτυχία του. Είτε αφορούσε σε πολιτικά ζητήματα, ή απλά να κάνει πλάκες με τον κόσμο στο δρόμο”, αναφέρει η εκπρόσωπος της οικογένειας Τζίν Γκάλβιν.

“Είναι αναντικατάστατος και η απώλεια του πονά πολύ. Αλλά η=οι αναμνήσεις θα είναι για πάντα ζωντανές”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιος ήταν ο Jerry Springer

Ο παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ ήταν δημοσιογράφος, ηθοποιός, δικηγόρος και πολιτικός καθώς υπηρέτησε ως δήμαρχος στο Σινσινάτι από το 1977 μέχρι το 1978.

Ήταν πολύ γνωστός για τη εκπομπή “Τhe Jerry Springer show” η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1991 και κράτησε μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

Πρόκειται για μια εκπομπή στην οποία γινόταν “σκοτωμός” ανάμεσα σε ζευγάρια και πολλές φορές οι αποκαλύψεις που έκανε ο παρουσιαστής μπορούσαν να διαλύσουν σπίτια.

Ο παρουσιαστής είχε καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την εκπομπή του και πάντα είχε πολύ καλή σχέση με το κοινό που παρακολουθούσε τους μεγάλους τσακωμούς που γίνονταν στο πλατό!

Τσέκαρε και αυτά: