Met Gala 2023

To Met Gala 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου και πλήθος λαμπερών καλεσμένων θα δώσουν το παρών φορώντας δημιουργίες εμπνευσμένες από τον Karl Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και άφησε τεράστια ιστορία πίσω του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μεγαλύτερο event της μόδας θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό μουσείο της Νέας Υόρκης και παρόλο που κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα εμφανιστεί η Κιμ Καρντάσιαν, ένας καλεσμένος έχει ήδη λάβει την πρόσκληση του!

Ο γάτος του Karl Lagerfeld, Choupette, φέρεται να έχει λάβει επίσημη πρόσκληση από την οργάνωση και θα είναι επίτιμος καλεσμένος σύμφωνα με τη New York Post.

O γνωστός σχεδιαστής είχε μεγάλη λατρεία στη γάτα του και φέρεται να της άφησε ένα μεγάλο μερίδιο της περιουσίας του για να μπορέσει να ζήσει με όλες τις ανέσεις. Ήταν το αγαπημένο του ζώο και την έπαιρνε παντού μαζί του γιατί τον ηρεμούσε!

H γάτα του σχεδιαστή έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά βλέπουμε αναρτήσεις όπου κάνει ταξίδια με τον άνθρωπο που τη φροντίζει!

Περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα κάνει εμφάνιση στο Met Gala 2023!

Τσέκαρε και αυτά: