Met Gala

Αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το θέμα για το επόμενο Met Gala, και θα είναι «Sleeping Beauties: Αφύπνιση της μόδας».

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το Ινστιτούτο Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης αποκάλυψε την το θέμα της ανοιξιάτικης έκθεσης του 2024, που εγκαινιάζεται με την υπέρλαμπρη εκδήλωση γνωστή και ως Met Gala.

Παρ’ όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί ποιοι θα παρευρεθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι «ομορφιές που κοιμούνται», όπως αναφέρεται στο θέμα, είναι ενδύματα της συλλογής του μουσείου τα οποία είναι πάρα πολύ εύθραυστα σε σημείο που θα πρέπει να μείνουν σε γυάλινες προθήκες, δήλωσαν οι επιμελητές.

Αυτά τα ενδύματα θα εκτεθούν σε μια σειρά από αίθουσες που θα οργανωθούν με βάση θέματα της φύσης.

Το Met Gala, το οποίο γίνεται κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, είναι από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, που παρευρίσκονται πάρα πολλοί άνθρωποι της showbiz όπως η Lady Gaga, η Kim Kardashian, ο Billy Porter και η Rihanna, οι οποίοι ντύνονται με βάση το θέμα της βραδιάς και όλοι παίρνουν πολύ σοβαρά αυτές τις εμφανίσεις. Το προηγούμενο θέμα ήταν προς τιμήν του σχεδιαστή Karl Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο επιμελητής Andrew Bolton, ανέφερε ότι η έκθεση θα έχει πάρα πολύ σπάνια ρούχα ιστορικά και της σύγχρονης μόδας. Θα παρουσιαστούν περίπου 250 ενδύματα και αξεσουάρ που καλύπτουν τέσσερις αιώνες και η έκθεση θα κρατήσει από τις 10 Μαΐου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Τσέκαρε και αυτά:

Σκυλιά: Golden Retriever απολαμβάνει τα “Χρόνια Πολλά”

Talk to Me: Μία ταινία που σίγουρα θα σε τρομάξει