Michele Morrone

Ο Michele Morrone πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα για το MadWalk 2023 με την Βίκυ Καγιά, και οι θαυμάστριές του έχουν ήδη “τρελαθεί”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο ηθοποιός, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την ταινία “365 Days”, που θυμίζει λίγο ”Fifty Shades of Grey”, και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζατε για τον ηθοποιό:

Ο Michele Morrone, γεννήθηκε στην πόλη Melegnano της Ιταλίας στις 3 Οκτωβρίου 1990, και προσέχει πολύ τον εαυτό του, ενώ διατηρεί και ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα.

Πέρα από την υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, και μερικά από τα κομμάτια του περιλαμβάνονται στην πασίγνωστη ταινία ”365 Days”. Για παράδειγμα τα ”Watch Me Burn”, ”Hard for Me”, ”Feel It” και ”Dark Room”.

Ο Michele Morrone είναι πατέρας δύο παιδιών, συγκεκριμένα δύο γιων που ονομάζονται Marcudo και Brado, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, την Λιβανέζα σχεδιάστρια μόδας Rouba Saadeh.

Οι δύο τους, ήταν παντρεμένοι από το 2014 και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2018. Με το διαζύγιό του, ήταν πάρα πολύ συντετριμμένος, και ήκε δουλειά σαν κηπουρός. ”Πριν έναμιση χρόνο ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα, δεν ήθελα άλλο την υποκριτική. Είχα σοβαρή κατάθλιψη μετά το διαζύγιο, και βρήκα δουλειά σαν κηπουρός σε ένα μικρό χωριό 1000 κατοίκων, γιατί δεν είχα καθόλου λεφτά στην τσέπη μου”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, κυκλοφορούσαν φήμες ότι είναι σε σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του Anna Maria Sieklucka, ωστόσο σε συνέντευξη του σε Πολωνικό έντυπο, τις διέψευσε.

Τσέκαρε και αυτό:

Μέγκαν Μαρκλ: Ότι “χρησιμοποιεί” τον πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν

Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι