Μέγκαν Μαρκλ

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πετύχει και θεωρεί ότι θα χωρίσουν υποστηρίζει ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair Γκρέιντον Κάρτερ.

Ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair έβαλε “φωτιά” στις φήμες για διαζύγιο, αναφέροντας σε άρθρο του στους Sunday Times πως: «Θα υπολόγιζα τη διάρκεια του γάμου τους σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες».

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έλαβε όσα ήθελε από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, με σκοπό να χτίσει την φήμη της και να αρχίσει ξανά μία καριέρα στο Χόλιγουντ.

«Νομίζω ότι τα κατάφερε με τον καημένο Χάρι και πήρε αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και τίτλο. Η χρησιμότητά του για αυτήν μειώνεται καθημερινά».

«Αν υπάρχει στα σκαριά μια εκπομπή «Real Housewives of Montecito», θα ταίριαζε», ανέφερε χιουμοριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από δύο χρόνια γάμου και μετακόμισαν Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Εκεί μένουν με τα δύο τους παιδιά τον πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την πριγκίπισσα Λίμπετ, 2 ετών.

Οι δύο τους, ήθελαν να φτιάξουν μία καριέρα στον χώρο του θεάματος και ψάχνουν διαρκώς. Το Spotify διέκοψε τους δεσμούς του με το ζευγάρι αφού δεν τα κατάφεραν όσο καλά περίμεναν, όμως ο πρίγκιπας απασχόλησε πάρα πολύ τα μέσα, με τα απομνημονεύματά του, “Spare”, τον Ιανουάριο. Από την άλλη μεριά η Μέγακν Μαρκλ υπέγραψε με την WME τον Απρίλιο.

Από τον Ιούλιο, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι, ενώ πηγή ανέφερε στο RadarOnline ότι «μείωναν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους» για να ξαναχτίσουν τη σχέση τους.

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κόσμο της Μέγκαν στο Τίνσελταουν», υποστήριξε μια πηγή, συμπληρώνοντας ότι ο πρίγκιπας ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Παρ’ όλα αυτά ένα κοντινό άτομο του ζευγαριούδιέψευσε τις φήμες ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο τους αναφέροντας πως, «δεν είναι αλήθεια. Είναι μία κατασκευασμένη φήμη».

Επιπλέον, ο Χάρι και η Μαρκλ χέρι χέρι σε μια ρομαντική απόδραση πριν ένα μήνα, αλλά και στην τελευταία συναυλία της Katy Perry στο Λας Βέγκας. Παράλληλα, τήρησαν την παράδοση του Χάλογουιν πηγαίνοντας σε γειτονικά σπίτια μαζί με τα παιδιά τους στη γειτονιά του Montecito.

Τσέκαρε και αυτά:

Βούρτσες: Πώς πρέπει να τις καθαρίζουμε

TikTok: Ότι χειραγωγεί τη γενιά Ζ αναφέρει εμπειρογνώμονας