Μήδεια χιόνια

Η Μήδεια τελικά δεν αποδείχθηκε μόνο ανελέητη με τα παιδιά της, αλλά το ίδιο μένος έδειξε και στην Αθήνα την οποία σφυροκοπούσε με πρωτοφανή τρόπο για πάνω από δύο εικοσιτετράωρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αθήνα να γνωρίσει απίστευτες στιγμές που όμοιες της σπάνια έχουμε δει στην πρωτεύουσα. Από τα βόρεια της Αθήνας που κυριολεκτικά θάφτηκαν στο χιόνι μέχρι το κέντρο της Αθήνας που το έστρωσε κανονικά, την Ακρόπολη που έγινε ακόμα πιο όμορφη χιονισμένη, αλλά και τον Πειραιά με το χιόνι να φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

Το σκηνικό ήταν έξω από όλα όσα ξέραμε για την Αθήνα και τέτοιες εικόνες δύσκολα θα ξεχάσουμε. Πέρα φυσικά από τα προβλήματα που προκάλεσε η Μήδεια και ήταν πολλά και σοβαρά με σαφή ευθύνη του κρατικού μηχανισμού που δεν ήταν προετοιμασμένος επαρκώς, αυτή η κακοκαιρία έντυσε την Αθήνα στα λευκά και χάθηκε λίγο αυτό το γκρίζο που μας πνίγει καθημερινά.

Οι εικόνες πρωτόγνωρες από όλες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με το χιόνι να έχει καλύψει κυριολεκτικά τα πάντα!

Στο Youtube στο κανάλι Up Stories εντοπίσαμε ένα μοναδικό βίντεο από drone που δείχνει όλη αυτή τη λευκή μαγεία που προκάλεσε η Μήδεια.

Κάποιες εικόνες κυριολεκτικά απόκοσμες και μόνο λίγα σημεία έμειναν όπως το Δαχτυλίδι στην Κηφισίας να μας θυμίζει ότι βρισκόμαστε ακόμα στην Αθήνα και όχι για παράδειγμα στο Βανκούβερ του μακρινού Καναδά.

Απολαύστε το βίντεο

Μετά από αυτό το βίντεο όλα μοιάζουν υπέροχα και μαζί με την Αθήνα που άσπρισε ας ελπίσουμε να ασπρίσουν και οι ψυχές όσων το έχουν ανάγκη τουλάχιστον!