Milky Way

Milky Way: Η απόδραση της Μαρίας και του Τζο στην Αθήνα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, αλλά η ζωή τούς επιφυλάσσει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Για να φτάσουν στο «αθηναϊκό όνειρο», πρέπει πρώτα να ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Το συγκλονιστικό νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 23:10 στο MEGA και φέρνει όλους τους ήρωες στα όριά τους.

Μετωπικές συγκρούσεις, πίστη που κλονίζεται, άνθρωποι που τα χάνουν όλα μέσα σε μία νύχτα και δεν έχουν από πού να κρατηθούν, εκδικητική μανία, αλλά και σωτήριο φως, που όπως πάντα βγαίνει μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 23:10 στο MEGA η ιστορία του «Milky Way» μάς θυμίζει τη δύναμη της πραγματικής φιλίας και πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κάποιον να μας προσέχει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Η Μαρία και ο Τζο παίρνουν μία παρακινδυνευμένη απόφαση σχετικά με τις παράνομες δοσοληψίες. Νιώθουν ότι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο «αθηναϊκό όνειρο» και κάνουν σχέδια για το μέλλον, που όμως καταρρέουν πολύ βίαια.

Ο Τάσος πληρώνει πολύ ακριβά το τεράστιο λάθος που έκανε. Η Ελένη ξεσπά για όλα στον Γιώργο και του λέει όσα κρατούσε για χρόνια μέσα της. Κανείς δεν θα είναι ο ίδιος μετά από αυτή την τόσο σκοτεινή νύχτα.

Η Μαρία οπισθοχωρεί στα «θέλω» της και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση της με τον Τάσο και στην προοπτική της δημιουργίας οικογένειας. Εδώ τελειώνει το όνειρό της; Ή μήπως μία αναπάντεχη συμμαχία θα την κάνει και πάλι να ελπίζει;

Τσέκαρε κι αυτά: