Milky Way

Milky Way: Η Μαρία φτάνει με τον Τζο στην Αθήνα και έρχεται λίγο πιο κοντά στο «αθηναϊκό όνειρο». Ενας συναρπαστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά της.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και όλα μπορούν να συμβούν και όντως της συμβαίνουν στη συναρπαστική μεγαλούπολη. Ακόμη και να δει με σάρκα και οστά το είδωλό της, την Ελένη Φουρέιρα, τυχαία σε μία στροφή του δρόμου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MILKY WAY 

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 23:20 στο MEGA και μας ταξιδεύει σε όσα θα συμβούν μέσα σε αυτή τη μεγάλη νύχτα, λίγο πριν από τη μεγάλη απόφαση της κεντρικής ηρωίδας.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 23:20 στο MEGA η ιστορία του «Milky Way» έχει κάτι από τη λάμψη και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Η Μαρία και ο Τζο παίρνουν το λεωφορείο για Αθήνα. Η παραμονή Χριστουγέννων θα είναι και η παραμονή του μεγάλου και δύσκολου βήματος. Είναι όμως στα αλήθεια αποφασισμένη να το κάνει;

Γνωρίζει τους φίλους του Τζο και ζει την πιο συναρπαστική νύχτα της ζωής της μακριά από τον μικρόκοσμό της, ενώ ο Τάσος συνειδητοποιεί ότι του είπε ψέματα, αλλά αποφασίζει να μην την πιέσει για να μάθει την αλήθεια. Ούτως ή άλλως, σε λίγες ώρες ξημερώνουν Χριστούγεννα…

Τσέκαρε κι αυτά: