Milky Way

Milky Way: Η Μαρία προσπαθεί να μην χάσει τον εαυτό της, ενώ οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να κάνει με την εγκυμοσύνη της.

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA για να μας θυμίσει ότι είμαστε όλοι αστέρια που προσπαθούν να βγουν από μαύρες τρύπες για να λάμψουν φωτεινότερα από
κάθε άλλη φορά.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA η συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας φέρνει όλους τους ήρωες λίγο πιο κοντά στις πιο κρυφές επιθυμίες τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Η Μαρία έχει σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο και έχει απομακρυνθεί από τις τέσσερις φίλες της. Ο μόνος που την καταλαβαίνει είναι ο Τζο και μαζί προσπαθούν να βρουν τρόπο να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στην Αθήνα. Ο Τζο ξαναβρίσκεται με τον Μπασίλ και εκείνος του προτείνει έναν παράνομο τρόπο για να βγάλει χρήματα.

Ο Γιώργος μιλά για πρώτη φορά με την καθηγήτριά του εκτός μαθήματος. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ελένη προσπαθεί να τον πείσει να διεκδικήσει αποζημίωση από την προηγούμενη δουλειά του, αλλά όλο αυτό καταλήγει σε μεγάλο καυγά.

Η Μαρία πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Τάσο, ο οποίος έχει πάρει πολύ ζεστά το πλάνο να κάνουν οικογένεια. Είναι αποφασισμένη να φύγει με τον Τζο στην Αθήνα και συμφωνεί να εξασφαλίσουν τα λεφτά που χρειάζονται, έστω και παράνομα. Το σχέδιο «ταξίδι προς την ελευθερία» μπαίνει σε εφαρμογή.

Τσέκαρε κι αυτά: