Milky way

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου είναι ένας ύμνος στη δύναμη της προσωπικής επιλογής.

Η Μαρία δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς η ενηλικίωσή της έγινε με θάρρος κόντρα στη γνώμη των άλλων και πίστη στο δικό της άστρο. Το φινάλε της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου γράφεται την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 23:20 στο MEGA και έχει όλα εκείνα τα συστατικά που ομορφαίνουν τη ζωή: αποφασιστικότητα, συγχώρεση, ισχυρούς δεσμούς, αισιοδοξία για το καλοκαίρι που έρχεται ύστερα από έναν πολύ βαρύ χειμώνα.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 23:20 στο MEGA η ιστορία του «Milky Way» ολοκληρώνεται έχοντας αφήσει το δυνατό της γαλαξιακό αποτύπωμα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η στιγμή της μεγάλης απόφασης έχει φτάσει. Η Μαρία, με τη βοήθεια Τζο και ύστερα από πολλές περιπέτειες, καταφέρνει να είναι στην ώρα της στην κλινική. Θα κάνει άραγε αυτό για το οποίο ήρθε στην Αθήνα ή θα έχει δεύτερες σκέψεις;

Επιστρέφοντας στη μικρή της χιονισμένη πόλη, έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της. Πρώτα ο Τάσος και στη συνέχεια η οικογένειά της, θέλουν να μάθουν τι πήγε να κάνει στην πρωτεύουσα. Το καλοκαίρι που θα έρθει, λιώνει το χιόνι και ενηλικιώνει τους πάντες. Μικρούς και μεγάλους. Για τη Μαρία ανοίγεται ένας μεγάλος δρόμος, έτοιμος να την ταξιδέψει όπου εκείνη θέλει.

Τσέκαρε κι αυτά: