Μορφούλα Ιακωβίδου

Η Μορφούλα Ιακωβίδου είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή μέσω διαφόρων επιτυχιών που έχει τραγουδήσει κατα καιρούς και το επίθετο της, σίγουρα σου θυμίζει κάτι αφού ο αδερφός της είναι γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Η τραγουδίστρια μπήκε στο τραγούδι σε σχετικά μικρή ηλικία και κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα της αφού διαθέτει το πακέτο! Πολύ καλή φωνή, εμφάνιση και χαρακτήρα!

Μορφούλα Ιακωβίδου – Βιογραφικό, Instagram, η “σχέση” με τον Βέρτη, ο “θείος” Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης

H Μορφούλα κατάγεται από την Καβάλα και από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει πως έχει μεγάλη αγάπη στο τραγούδι! Ο αδερφός της είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι εκείνος ο οποίος έκανε την αρχή καθώς σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε να τραγουδάει και εκείνη προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα του.

Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο αδερφός της έχοντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο, είναι πάντα στο πλευρό της και είναι εκεί για να τη βοηθήσει και να τη συμβουλεύσει! Είναι πολύ δεμένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον!

Η σχέση με τον Νίκο Βέρτη

Η Μορφούλα Ιακωβίδου έχει συνεργαστεί για πολλές σεζόν με τον γνωστό τραγουδιστή, Νίκο Βέρτη, και έχει να πει τα καλύτερα για αυτόν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο tralala, είχε δηλώσει πως ο καλλιτέχνης είναι ένα “μάθημα” και πως τον θαυμάζει πολύ διότι δουλεύει σκληρά, έχει ήθος και είναι πολύ ευγενικός!

Έχουν κάνει πολλές περιοδείες μαζί και έχουν δημιουργήσει μια φιλική και επαγγελματική σχέση η οποία δεν αποκλείεται να συνεχιστεί ξανά σε μια πίστα!

Ο “θείος” Νίκος Κουρκούλης

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι μακρινός θείος της Μορφούλας και του Πέτρου! Όπως έχει δηλώσει ο Πέτρος Ιακωβίδης στο παρελθόν, έχουν μακρινή συγγένεια και τον έχει στηρίξει από τα πρώτα του βήματα το τραγούδι.

Το Instagram

Η Μορφούλα έχει έναν δυνατό λογαριασμό στο Instagram και προς το παρών μετρά 36Κ followers.

Καθημερινά κάνει αναρτήσεις που αφορούν στη δουλειά της και στη γενικότερη καθημερινότητα της!

Τσέκαρε και αυτά: