Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο “μανιακός” με τα οχήματα που διαθέτουν τέσσερις τροχούς, Rowan Atkinson νιώθει πως είναι απογοητευμένος με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πιστεύει πως είναι ένα trend το οποίο δεν θέλει να γιγαντωθεί!

Σε ένα άρθρο του στον Guardian, ο 69χρονος ηθοποιός έγραψε πως πήρε πριν από 18 χρόνια απέκτησε το πρώτο του υβριδικό όχημα και πριν από 9 χρόνια το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαν να μην έχουν “ψυχή” αλλά έχουν φανταστικούς μηχανισμούς. Γρήγορα, ήσυχα και μέχρι πρόσφατα οικονομικά για να τα φορτίσεις”, έγραψε!

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για την αγάπη που έχει στα αυτοκίνητα και έχει μελετήσει την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική μηχανική σε πανεπιστήμιο, προτού λάβει Μάστερ στον χειρισμό συστημάτων.

“Nα πω όμως την αλήθεια! Νιώθω πως είμαι λίγο κορόιδο! Όταν ξεκινάς να βλέπεις τα δεδομένα πιο “βαθιά” , ο ηλεκτρικός κινητήρας δεν είναι τόσο “περιβαλλοντικός” όσο ισχυρίζεται κάποιος”, έγραψε ο ηθοποιός! 

“Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μηδενικούς ρύπους, κάτι το οποίο είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, ειδικά για τον ατμοσφαιρικό αέρα. Αλλά αν δούμε πιο προσεκτικά και τη μεγαλύτερη  εικόνα πρέπει να κοιτάξουμε την κατασκευή και την κατάσταση και θα δούμε πως η κατάσταση είναι διαφορετική”, συμπληρώνει στο άρθρο του!

Αυτό που σίγουρα τον προβληματίζει είναι το γεγονός πως έχουν γίνει μόδα πλέον και πιστεύει πως πρέπει να αναζητηθούν και άλλες πηγές ενέργειας!

Τσέκαρε και αυτά: