Moschino

O οίκος Moschino θέλησε να παρουσιάσει μια διαφορετική κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 και ο Τζέρεμι Σκοτ έδειξε για μια ακόμη φορά πως ξέρει πολύ καλά πως να δημιουργεί τάσεις και ότι σκέφτεται έξω από το fashion κουτί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η εβδομάδα μόδας στο μιλάνε έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα όλων καθώς γνωστοί οίκοι παρουσίασαν τις συλλογές τους και αποκάλυψαν τα trends για τους επόμενους μήνες! Και η νέα συλλογή του Τζέρεμι Σκοτ κατάφερε να γίνει viral στα social media.

Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν μοντέλα τα οποία φορούσαν στο κεφάλι τους headpieces τα οποία θύμιζαν τα μαλλιά γνωστών punk stars και είδαμε ταγιέρ σε ιδιαίτερα χρώματα, φορέματα από τούλι και κοσμήματα τα οποία διαθέτουν punk αισθητική.

Έχοντας δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα τελείως διαφορετικό “κόσμο”, ο οίκος Moschino ταράζει και πάλι τα νερά με δημιουργίες που σίγουρα θα δούμε τους επόμενους μήνες στα κόκκινα χαλιά και τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέρεμι Σκοτ επέλεξε να παρουσιάσει μια πιο punk πλερά του και θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν και ένα μικρό tribute στην Viviene Westwood η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες και ήταν η “βασίλισσα” της punk μόδας.

Τσέκαρε και αυτά: