Μπάτμαν

Ο Μπάτμαν επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν αυτός που κλήθηκε να αναλάβει τον ρόλο του σκοτεινού “Εκδικητή” που θέλει να καθαρίσει την πόλη από όλους τους κακοποιούς!

Η νέα ταινία που κυκλοφόρησε, κατάφερε να κάνει πολλούς να φύγουν από τις αίθουσες με νέες απορίες αλλά και κάποιες απαντήσεις που δεν είχαν δοθεί στο παρελθόν!

Είδαμε την ταινία και υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να τη δεις και εσύ! Αλλά να ξέρεις πως δεν κάνουμε κανένα spoil οπότε μπορεί το κεφάλι σου να είναι ήσυχο!

Γιατί πρέπει να δεις τη νέα ταινία του Μπάτμαν;

#1. Είναι super dark και η σκηνοθεσία είναι άκρως ιδιαίτερη! Οι εναλλαγές μπορεί να μην είναι πολλές αλλά γίνονται πιο αργά κάποια πράγματα γιατί παρουσιάζονται στοιχεία στα οποία αν δώσεις βάση θα καταλάβεις πολλά.

#2. Έχει μια εσάνς από την ταινία “Seven”. Δεν πρόκειται για μια ακόμη ταινία Μπάτμαν όπου ο μασκοφόρος της DC κυνηγά τον κακό και “γεια σας”. Υπάρχει πολύ συντονισμένο κόσνεπτ το οποίο θυμίζει αστυνομική ταινία.

#3. Γιατί παραδόξως ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι καλός! Μια από τις φοβίες που είχαμε ήταν πως ο ηθοποιός που υποδύθηκε το βαμπίρ στις ταινίες “Twilight” παρουσιάζει μια ακόμη πιο σκοτεινή και κλειστή πλευρά του Μπρους Γουέιν την οποία δεν ε΄την είχαμε δει τόσο έντονα στις άλλες ταινίες!

Πολύ καλή ταινία και πραγματικά αξίζει να τη δεις!

Τσέκαρε και αυτό : Μπεν Άφλεκ : Στη μεγάλη οθόνη ξανά με τον Ματ Ντέιμον