Μπέλα Χαντίντ

Η Μπέλα Χαντίντ θεωρείται ένας “χαμαιλέοντας” της παγκόσμιας μόδας καθώς οι σχεδιαστές την επιλέγουν γιατί δεν λέει ποτέ “‘όχι” σε αυτά που της ζητούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο και αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ, αποφάσισε για μια ακόμη φορά να κάνει αλλαγή στα μαλλιά της και επέστρεψε στο ξανθό χρώμα το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πως της ταιριάζει πολύ.

Το ξανθό χρώμα που επέλεξε ονομάζεται “strawberry blonde” και θεωρείται μια από τις μεγάλες τάσεις που θα εμφανιστούν το 2023.

H Μπέλα Χαντίντ έχει περάσει ίππο πολλά στάδια με τα μαλλιά της, αλλά το μελαχρινό είναι αυτό που της ταιριάζει απόλυτα γιατί αναδεικνύονται τα μάτια της και ταιριάζει στο ψυχρό στιλ το οποίο λανσάρει.

Τσέκαρε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)


Το μοντέλο έχει εμφανιστεί στην πασαρέλα πασίγνωστων σχεδιαστών μόδας και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες ενώ ένα από τα όνειρα της πραγματοποιήθηκε πριν από κάποια χρόνια, όταν περπάτησε για λογαριασμό της εταιρείας Victoria’s Secret!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει αν η αλλαγή της οφείλεται σε προσωπική επιλογή ή αν κάποιος σχεδιαστής της ζήτησε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Αλλά αν είναι δική της επιλογή, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί.

Τσέκαρε και αυτά:

Τουαλέτα : Παρουσιάστηκε η λεκάνη του μέλλοντος

GNTM 5 τελικός : Ποια κορίτσια θα βρεθούν