Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του έζησαν στιγμές αγωνίας όταν ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι μπούκαρε ξαφνικά στο σπίτι τους στο Λονδίνο!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άνδρας κλώτσησε την πόρτα του σπιτιού που βρίσκεται στο βόρειο Λονδίνο και μπήκε μέσα στο χώρο φωνάζοντας πως ξέρει ότι έχουν μετακομίσει εκεί και πως πρέπει να καεί το σπίτι τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον Dr. Strange βρισκόταν στο σπίτι με την γυναίκα του, Σόφι Χάντερ και τα τρλια αιδιά τους και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία!

Σύμφωνα με τo BBC, ο Τζακ Μπισέλ είναι πρώην σεφ και είναι το πρόσωπο που μπήκε στο σπίτι του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Αφού συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο και περιοριστικά μέτρα.

Ο άνδρας είχε πάρε ένα από τα φυτά της οικογένειας και το πέταξε στον τοίχο ενώ κατάστρεψε και την ενδοεπικοινωνία ξεριζώνοντας την από τον τοίχο και απειλούσε την οικογένεια.

Πρόσωπο το οποίο μίλησε στη Daily Mail ανέφερε πως το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους είναι πολύ αναστατωμένοι και δεν μπορούν να κοιμηθούν εύκολα τις νύχτες γιατί ακόμη φοβούνται!

Tσέκαρε και αυτά: