Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε διάφορες πόλεις στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας της “Renaissance World Tour” και μαζί της πηγαίνει η μεγάλη της κόρη, Μπλου Ίβι η οποία φαίνεται πως έχει αγαπήσει τη σκηνή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κόρη της τραγουδίστριας και του ράπερ Jay-z είναι από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας και έχει συνηθίσει να έχει τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω της! Και αποφάσισε να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με όλα όσα κάνουν οι γονείς της!

Σε μια από τις τελευταίες συναυλίες της Μπιγιονσέ, οι θαυμαστές έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν τη νέα χορεύτρια της τραγουδίστριας η οποία δεν ήταν άλλη από την Μπλου Ίβι η οποία φόρεσε ρούχα στα χρώματα του ασημί για να ταιριάζει με του υπόλοιπους χορευτές και χόρεψε υπό τους ήχους του “My Power”.

H γνωστή τραγουδίστρια έχει δηλώσει κατά το παρελθόν πως θέλει να μεγαλώσει μια δυνατή γυναίκα η οποία θα μπορεί να κάνε ότι θέλει και να γίνονται τα όνειρα της πραγματικότητα!

Η μικρούλα της ανέβηκε στη σκηνή, χόρεψε κάνοντας όλα τα βήματα που έπρεπε και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αφού ο κόσμος δεν περίμενε αυτή την έκπληξη.

Τσέκαρε και αυτά: