My Style Rocks

Η πρώτη νικήτρια του “My Style Rocks“, Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γεια σου”. Και μίλησαν για τα πάντα που αφορούν στη μόδα και το στιλ .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Kατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τα highlights του ριάλιτι μόδας, της εβδομάδας που πέρασε και η Ραμόνα κλήθηκε να απαντήσει σε ένα ερώτημα το οποίο ταλανίζει πολλούς!

Η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε την Ραμόνα αν ντύνει τη Μέλντα Σαΐνη και η στυλίστρια είπε:

“Εγώ ασχολούμαι με το styling. Είμαι στυλίστρια. Αυτη είναι η δουλειά μου, αυτό τα λέει όλα. Εγώ δεν έχω καμία φίλη εκεί μέσα. Δεν ξέρωτα κορίτσια. Επαγγελματικά θα μπορούσα να τις ξέρω όλες γιατί πήρα πολλά μηνύματα και τηλέφωνα. Πολλές. Όταν αναλαμβάνω ένα άνθρωπο τον κοιτάζω στο πρόσωπο γιατί δε θέλω να βγάζω προκλητικότητα”, και με αυτά τα λόγια προσπάθησε να κλείσει το ζήτημα χωρίς να δίνει σαφή απάντηση.

Σύμφωνα με τη Ραμόνα, όλες οι παίκτριες του “My Style Rocks” – εκτός από την Αναστασία Σαμαρά – έχουν στιλίστα ή βοήθεια από ανθρώπους και θα ήθελε να δει νικήτρια την Όλγα Κοτλιδά αφού η Αναστασία μπήκε πολύ αργά στο παιχνίδι.

Τσέκαρε και αυτά: