Μποτσουάνα

Η λέξη Μποτσουάνα μπήκε ξάφνου στη ζωή μας από το πουθενά και όχι μόνο μπήκε, αλλά έχει προκαλέσει και αναστάτωση σε όλους μας, αφού φοβόμαστε, άντε πάλι από την αρχή, γιατί τη νέα μετάλλαξη της Μποτσουάνας ή μετάλλαξη Όμικρον για να μιλάμε και επιστημονικά.

Και εκεί που έψαχναν οι περισσότεροι τι είναι αυτό το Μποτσουάνα ερχόμαστε εμείς για να σας ενημερώσουμε πως η Μποτσουάνα είναι χώρα της Αφρικής και μάλιστα στη Νότια Αφρική.

Και για να μπορείτε να το παίζετε και λίγο έξυπνοι τύπου Τσιόδρας να ξέρετε πως είναι μία από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο με συνολική έκταση 581.730 τετραγωνικά μέτρα και λίγο κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Πέρα λοιπόν από το σοβαρό του θέματος και τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει η νέα αυτή μετάλλαξη Μποτσουάνα, πρέπει όλοι να γνωρίζετε πως οι ελληνικές σειρές μας είχαν προειδοποιήσει για αυτή την εξέλιξη. Τύπου Simpsons που όλα τα προβλέπουν! Έτσι και οι ελληνικές σειρές σε ρόλο Κάλχα (ψάξε βρες ποιος είναι ο κυριούλης) μας είχαν προειδοποιήσει πως θα έρθει η ώρα που θα το συζητάμε συνέχεια αυτό το όνομα.

Αντί για Simpsons βέβαια εδώ στην Ελλάδα έχουμε το Δις Εξαμαρτείν! Σας λέει τίποτα το όνομα Γιολάντα Ραγιά; Όχι; Μα τι βλασφημία είναι αυτή πια!

Η Γιολάντα Ραγιά λοιπόν με την κόρη της, Διευθύντρια Ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι βρίσκονται στο νοσοκομείο, με τη δεύτερη έτοιμη να γεννήσει. Παρά δίπλα μία άλλη ετοιμόγεννη η Τζέσυ Παπουτσή η οποία έχει γεωγραφικές απορίες για χώρες της Αφρικής όπως η Μποτσουάνα!

Οι τρεις πρωταγωνίστριες λοιπόν έπρεπε να βρουν την πρωτεύουσα της Μποτσουάνας για να εξελιχθεί ομαλά ο τοκετός τους! Μην ρωτήσετε γιατί! Και τελικά δεν βρέθηκε, αλλά οι τρεις τους έκαναν γνωστή τη χώρα αυτή πριν από πάνω από 20 χρόνια για να έρθει τώρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και να μας τσαμπουνάει τι είναι η μετάλλαξη Μποτσουάνα!

Είχαμε και εμείς κύριε ΠΟΥ τους Έλληνες Simpson και ξέραμε ήδη τι είναι η Μποτσουάνα!

ΥΓ: Άσχετο για τον τρελό αναγνώστη η πρωτεύουσα της Μποτσουάνα είναι το Γκαμπορόνε!