My Style Rocks τελικός

My Style Rocks τελικός: Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ πλησιάζει προς το τέλος του και τα γυρίσματα του ημιτελικού και του τελικού έχουν ολοκληρωθεί! Και οι ανατροπές είναι πολλές και σίγουρα θα δούμε εκπλήξεις στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τελική τετράδα είναι γεγονός και σύμφωνα με πληροφορίες του citynow.gr τα τέσσερα κορίτσια τα οποία έκαναν τις καλύτερες εμφανίσεις και βρέθηκαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό είναι οι :

  • Emilia Vodos
  • Αναστασία Σαμαρά
  • Σελένη Φωτιάδη
  • Όλγα Κοτλιδά

Εκτός τετράδας βγαίνει η Νικόλ Δεσποτοπούλου η οποία δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές πως είναι έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω, παρόλο που έχει χαρίσει πολύ ωραίες και ιδιαίτερες εμφανίσεις!

My Style Rocks τελικός – Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι περισσότερες παίκτριες κάνουν διακοπές και διάφορα άλλα πράγματα. Όμως, θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο πλατό την ημέρα που παίξει το επεισόδιο του τελικού διότι αναμένεται να γίνει live η ανακοίνωση της νικήτριας.

Τα στοιχήματα δίνουν για τελική δυάδα την Αιμιλία Βόντος και την Όλγα Κοτλιδά αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι την τελευταία στιγμή και να δούμε άλλες φιναλίστ!

Στα μέσα Ιουνίου θα ξέρουμε!

Tσέκαρε και αυτά: