Eurovision 2023

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision 2023 και νικήτρια χώρα αναδείχθηκε η Σουηδία και η καλλιτέχνις, Loreen. Το τραγούδι ακούστηκε δυνατά μέσα στο Liverpool Arena και ο κόσμος διασκέδασε με ολα τα acts!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Loreen κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο και ανέβηκε στη σκηνή να συναντήσει τους Κalush Orchestra ενώ δεν πίστευε πως ήταν η νικήτρια αφού οι εκφράσεις του προσώπου έδειχναν έκπληξη! Καθώς βρισκόταν στην σκηνή, μεγάλη μερίδα του κοινού ζητωκραύγαζε τους στίχους του τραγουδιού της Φινλανδίας “Cha Cha Cha” καθώς αγαπήθηκε πολυ από τον κόσμο, αλλά όχι από τις επιτροπές, οι οποίες δεν έδωσαν σχεδόν καθόλου βαθμούς στο τραγούδι του Käärijä.

@citynowgr Eurovision 2023 winner @Loreen ! #fy #fyp #foryou #eurovision2023 #eurovisiontiktok #eurovision ♬ πρωτότυπος ήχος – Citynowgr

Πολλά ήταν τα παράπονα του κόσμου στα social media καθώς πιστεύουν πως οι επιτροπές ευθύνονται για την ήττα της Φινλανδίας και πως παρόλο που η Loreen είχε ένα πολύ καλά τραγούδι, θα έπρεπε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση!

Ο Käärijä μπορεί να μην πήρε την πρώτη θέση αλλά σίγουρα “κέρδισε” το κοινό με το ιδιαίτερο act του και τον τρόπο που διασκέδασε τον κόσμο!

Όπως και να έχει, η Loreen το “πήρε” για δεύτερη φορά και η Σουηδία μετρά την έβδομη νίκη της στη Eurovision και είναι στην ίδια θέση με την Ιρλανδία!

Το “τσουχτερό 4αρι” στην Κύπρο από την Ελλάδα

Σε μια πολύ περίεργη βαθμολογία προέβη η επιτροπή της Ελλάδας, καθώς χάρισε το “12αρι” στο Βέλγιο και το τραγούδι του Gustaph “Because Of You” και όχι στην Κύπρο και τον Άντριου Λαμπρου ο οποίος εμήνευσε εκπληκτικά το κομμάτι “You can’t break a broken heart”.

@citynowgr Eurovision 2023 – “You cant break a broken heart” @Andrew Lambrou #fy #fyp #foryou #eurovision2023 #eurovisiontiktok #eurovision ♬ πρωτότυπος ήχος – Citynowgr

H επιτροπή έδωσε “4” στον Άντριου και ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλό τραγούδι το οποίο άξιζε να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα! Και πήρε από το “αδερφάκι” της, την Ελλάδα “4”. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για τη συγκεκριμένη βαθμολογία αλλά σίγουρα ήταν μια πολύ περίεργη κίνηση που έχει προκαλέσει!

Τσέκαρε και αυτά: