My Style Rocks

Ένα νέο επεισόδιο του “My Style Rocks” θα ξεπροβάλλει το απόγευμα της Δευτέρας 22/5 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τα κορίτσια έχουν ξεχάσει τους πρωθυπουργικούς τους τρόπους και επιστρέφουν στις παλιές, καλές τακτικές!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για πρώτη φορά θα ακούσουμε την Όλγα Κοτλιδά να λέει στην Ειρήνη Καζάκη πως έκανε ένα από τα αγαπημένα της looks και η ξανθιά Θεσσαλονικιά θα εντυπωσιαστεί από την γλυκύτητα της συμπαίκτριας της. Ωστόσο, η “μάχη” θα γίνει με άλλη παίκτρια!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Ειρήνη να έχει απορίες για το νέο στυλ που φέρνει στο πλατό η Μέλντα Σαΐνη και θα την αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά με αποτέλεσμα η κόντρα τους να φουντώσει.

Η Ειρήνη θα πει στους κριτές πως η Μέλντα δεν έχει στιλιστική αντίληψη και η Μέλντα θα της φωνάξει δυνατά στο πλατό “Έχω στιλ” και η Καζάκη θα της απαντήσει “Μην με κοιτάς εμένα έτσι”. Οπότε καταλαβαίνεις πως θα γίνει μια νέα μάχη στο πλατό του “My Style Rocks”.

Σε άλλα νέα θα δούμε τη Νικόλ Δεσποτοπούλου να ρίχνει ένα ακόμη κλάμα αφού είναι πιεσμένη και άλλη μια μέρα θα κυλήσει στο ριάλιτι μόδας!

Τσέκαρε και αυτά: