Netflix

Τα νέα επεισόδια του “Outlander” αναμένονται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα του Netflix και οι φανς θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα όσα θα συμβούν στη γνωστή σειρά η οποία έφτασε αισίως στην 7η σεζόν της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το πρώτο μέρος της 7ης σεζόν αναμένεται να προβληθεί στις 17 Ιουνίου και θα δούμε όλους τους αγαπημένους ηθοποιούς να εμφανίζονται και να μας παρουσιάζουν την ιστορία τους με διαφορετικό τρόπο.

Οι Charles Vandervaart, Izzy Meikle-Small, Joey Phillips, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Izzy Meikle-Small, Joey Phillips, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan και Paul Gorman παίζουν και στην 7η σεζόν της σειράς.

Το Outlander είναι μια σειρά η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν της και σύμφωνα με την Kathryn Busby, η οποία είναι πρόεδρος στο STARTZ θα δοθεί ένα σωστό τέλος στην ιστορία που αφορά ανάμεσα στον έρωτα του Τζέιμι και της Κλαιρ.

Το 2ο μέρος της 7ης σεζόν αναμένεται να προβληθεί στα μέσα του 2024!

Η σειρά έχει καταφέρει να θεωρείται από τις μακροβιότερες και ο κόσμος την έχει αγαπήσει πολύ τόσο για την ιστορία αγάπης που προβάλλει, όσο και για τα μηνύματα που περνά κατά καιρούς μέσω των επεισοδίων που προβάλλονται στο Netflix!

Τσέκαρε και αυτά: