Μυριέλλα Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης είναι δυο πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν στο Survivor και έχουν δημιουργήσει μια περίεργη σχέση η οποία περνά από “χιλιάδες κύματα” όπως βλέπουμε.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ενώ βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο όπως να πάρουν φαγητό από την παραγωγή, να έχουν κινητά , να πιουν καφέ και γενικότερα να “απολαύσουν” μια άνεση που δεν προβλέπεται από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η ηθοποιός θέλοντας να “μιλήσει” με τον Γιώργο Κατσαούνη και να του εξηγήσε κάποια πράγματα, έκλεψε από το συμβούλιο ένα κομμάτι από πάπυρο και μια γραφίδα με σκοπό να γράψει κάποια πράγματα στον “αγρότη” και να ξεκαθαρίσει τη θέση της! Και εδώ έρχεται το ΜΕΓΑ ερώτημα: Η παραγωγή γιατί επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο; Προβλέπεται από τους κανονισμούς μια τέτοια κίνηση;

Η Μυριέλλα Κουρεντή έκλεψε δυο πράγματα τα οποία δεν επιτρέπεται να έχει κάποιος παίκτης στην κατοχή του και έδωσε κρυφά στον παίκτη το γράμμα. Αλλά η παραγωγή τίποτα! Οκ, ναι είναι σημαντικό να γίνει ριάλιτι αλλά φαίνεται πως η παραγωγή κάνει εξαιρέσεις και αυτό δεν μπορεί να πει ότι είναι σωστό!

Η παίκτρια των Διάσημων πήρε πράγματα τα οποία να ι μεν χρησιμοποιήθηκαν για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις της με τον Μαχητή αλλά κάτι μας λέει πως δεν ήταν “φρόνιμο” αυτό που έκανε διότι ξέρουμε πως δεν πρέπει να υπάρχουν περαιτέρω επαφές μεταξύ των παικτών των δυο αντίπαλων ομάδων.

Τσέκαρε το βίντεο: