Naomi Campbell

Το είδωλο της παγκόσμιας μόδας, Naomi Campbell, μπορεί να φορέσει ότι θέλει, να κάνει ότι κούρεμα και χτένισμα θέλει και όλα θα φαίνονται σούπερ πάνω της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To γνωστό μοντέλο το οποίο “βάζει κάτω” πολλά super models της νέας γενιάς μπορεί να κάνει επιλεκτικές δουλειές πλέον και να εμφανίζεται στην πασαρέλα μόνο για καλούς φίλους της οι οποίοι τη ζητούν διακαώς στις καμπάνιες τους, αλλά τις κάνει με τον καλύτερο τρόπο!

Η Naomi Campbell φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “i-d” και την είδαμε να φιγουράρει με ένα κούρεμα το οποίο έχει γίνει γνωστό ως το jellyfish haircut το οποίο θα γίνει μεγάλη τάση τους επόμενους μήνες.

Ο Ernesto Castillas ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ του μοντέλου για τη φωτογράφιση, μοιράστηκε μια φωτογραφία της στα social media και τη βλέπουμε να ποζάρει με το εκκεντρικό κούρεμα! Είναι από τα πολύ ιδιαίτερα κουρέματα και σίγουρα είναι για τις τολμηρές!

Η Ναόμι Κάμπελ είναι ένα μοντέλο το οποίο έχει αφήσει εποχή με τα iconic looks που έχει φορέσει σε πασαρέλες όπως του οίκου Versace νεώ δε φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα τα οποία θεωρούνται αρκετά edgy στη μόδα!

Τσέκαρε και αυτά: