Κουζίνα

Συνήθως επιλέγουμε να καθαρίσουμε τις επιφάνειες που βρίσκονται στην κουζίνα μας με ισχυρά καθαριστικά έτσι ώστε να είναι πεντακάθαρες για να κάνουμε τις διάφορες δουλειές που θέλουμε!

Τα ισχυρά καθαριστικά μπορούν να δημιουργήσουν σε κάποιους ανθρώπους δύσπνοια και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούμε DIY τρόπους για να καθαρίσουμε διάφορα σημεία! Και ευτυχώς ύπαρχου φυσικοί τρόποι οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε εύκολα και γρήγορα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι κεραμικές εστίες στις περισσότερες κουζίνες μπορεί να θαμπώσουν με τη χρήση που κάνουμε και δεν είναι λίγες οι φορές όπου προσπαθούμε να τις “σώσουμε” όταν πέφτει φαγητό από την κατσαρόλα!

Η αγαπημένη mamamila στο TikTok έχει το απόλυτο DIY hack για να καθαρίσουμε τις κεραμικές εστίες που βρίσκονται στην κουζίνα μας και είναι πολύ απλό!

@mama_mila_ How to clean your glass stovetop + makw or look new again ✨ save this video for your next deep clean 🧼 #stovetopcleaning #cleantok #cleaninghacks ♬ Satisfaction x Maneater – DAVO

To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πασπαλίσεις πάνω στις εστίες δυο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και να στύψεις από πάνω μια λεμονόκουπα!

Με ένα πανάκι από μικροίνες απλώνεις το μείγμα και καθαρίζεις! Έπειτα το αφαιρείς αφού έχεις βουτήξει το πανάκι σε καυτό νερό για να γυαλίσει την επιφάνεια!

Είναι ένα απλό κόλπο το οποίο μπορείς να κάνεις!

 

Τσέκαρε και αυτά: