Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου το βράδυ του Σαββάτου έδειξε πως είναι μια καλλιτέχνης, η οποία σέβεται τους θαυμαστές της, δείχνοντάς το έμπρακτα, όταν διέκοψε τη συναυλία που είχε στο Λουτράκι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από την αρχή της συναυλίας είχε ενημερώσει τον κόσμο πως έχει υψηλό πυρετό και πως θα προσπαθήσει να βγάλει το πρόγραμμά της. Αλλά φαίνεται πως ο πυρετός δεν την άφησε και για αυτό λίγα λεπτά μετά έδωσε τη σκυτάλη στον Θέμη Καραμουρατίδη.

Ωστόσο, ξανά λίγα λεπτά μετά μη θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι σωστό για τον κόσμο που πλήρωσε για να την παρακολουθήσει, αποφάσισε να βγει ξανά στη σκηνή.

Εκεί τους εξήγησε πως δεν μπορεί να συνεχίζει άλλο γιατί δεν είναι αυτή που έχουν πληρώσει για να δει ο κόσμος.

“Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγνώμη αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας”,  ήταν τα λόγια της.

Η Νατάσα Μποφίλιου εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει πότε θα γίνει η νέα συναυλία στο Λουτράκι.

Τσέκαρε κι αυτό: