Νατάσα Θεοδωριδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει “έρωτα” με τις κόρες της και παρόλο που δουλεύει non stop στο κέντρο που εμφανίζεται, βρίσκει πάντα χρόνο για να είναι στο πλευρό τους και τις στηρίζει με όλους τους πιθανούς τρόπους! Έτσι κάνουν άλλωστε οι μανούλες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η κόρη της, Χριστιάνα, αποφάσισε να παρουσίασε τη δεύτερη έκθεση της και η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη και περήφανη που το κοριτσάκι τςη προχωρά στο όνειρο του και εννοείται πως τη στηρίζει με κάθε τρόπο!

“Η @kris_betta_ (η κόρη της Χριστιάνα) παρουσιάζει την 2η ατομική της έκθεση στο @foyer_pallas με τίτλο “THROUGH MY EYES “ από 3-10 Απριλίου”, έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε δηλώσεις που είχε κάνε στο “Πρωινό” είχε αναφερθεί στις κόρες της όπου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1%, γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Ως μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή, γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου”.

Η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί πολλές φορές τον λογαριασμό της στο Instagram για να δείξει τη στήριξη της στα κορίτσια της!

Tσέκαρε και αυτά: