Νατάσα Θεοδωρίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν η σπουδαία τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου και σε μια σπάνια “συζήτηση”, αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή της και μας άρεσε πολύ η παρουσία της στην εκπομπή.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια κάθισε στην πολυθρόνα που βρίσκεται στο πλατό και έχοντας απέναντι της τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον νέο της τραγούδι “Χάρτης” – συμμετέχει στο βίντεο κλιπ ο παρουσιαστής – και αποκάλυψε πως όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία είχε επιλέξει να σπουδάσει… δημοσιογραφία! Και μάλιστα, έχει πάρει και το πτυχίο της!

“Ήμουν καλή μαθήτρια. Ήθελα να γίνω δικηγόρος γιατί αγαπώ πολύ την ελληνική γλώσσα. Δεν πέρασα στη Νομική, αλλά ήδη τραγουδούσα. Υπήρχε τότε ένα κολέγιο στη Θεσσαλονίκη το οποίο είχε τμήμα δημοσιογραφίας. Δεν ξέρω γιατί το επέλεξα. Όλα αυτά που έχουν γίνει δεν τα φανταζόμουν. Το πήρα το πτυχίο μου”. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο περιστατικό που έγινε με το τραγούδι “Φεγγάρι” το οποίο ανασκευάστηκε για χάρη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια και στεναχωρήθηκε πολύ με το γεγονός πως ένα τραγούδι το οποίο είναι “σταθμός ” στην καριέρα της, χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο.

“Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα”.

Τσέκαρε και αυτά: