Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποφάσισε να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”. Φανερά αδυνατισμένος και μαυρισμένος, εμφανίστηκε στο πλατό υπό τους ήχους γνωστού ραπ τραγουδιού και ο παρουσιαστής εντυπωσιάστηκε με το παρουσιαστικό του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης του Survivor All Star είπε στον Μουτσινά πως έκανε μια συζήτηση με τη γυναίκα του για τον τροπο με τον οποίο θα μπει στο παιχνίδι και σκέφτηκαν πως ο κόσμος θα σκέφτεται πολλά αρνητικά αλλά δεν ήταν ο στόχος του να “γυρίσει” την εικόνα του, και δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει.

“Μπαίνοντας στο All Star είπα στον εαυτό μου πως δε θα επιτρέψω να δεθω συναισθηματικά ακόμη και με πολύ καλά παιδιά γιατί μιλάμε για τηλεόραση. Μπορεί να μην μπήκα έτοιμος σωματικά αλλά μπήκα έτοιμος πως δε θα επηρεαστώ συναισθηματικά. Είναι ένα παιχνίδι”. 

O λόγος για τον οποίο μπήκε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο ριάλιτι ήταν τα παιδιά του γιατί ήθελε να δουν πως είναι σαν άνθρωπος ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και να τους δείξει πως μπορεί κάποιοι να μιλούν αρνητικά, αλλά εκείνα ξέρουν την αλήθεια. Μάλιστα, συγκινήθηκε οn air μιλώντας για την οικογένεια του.

Ο επιχειρηματίας θέλησε να αποκαλύψει την αλήθεια της αποχώρησης του και δήλωσε:

“Εγώ είχα δυο παιδιά και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ενοχές. Έχασα το Πάσχα με τα παιδιά μου. Από το δίμηνο με έπνιγε όλο αυτό. Με κράτησε όμως το γεγονός πως ήθελα να μάθω πως με βλέπει πλέον ο κόσμος. Δεν μπορούσα να πω ότι δεν προσπαθώ και ήθελα να το δω μαζί με τον κόσμο. Φτάνει ο καιρός που ψηφίστηκα και νιώθω ότι αφού πνίγομαι από τους δυο μήνες, πως θα με στηρίξουν οι δικοί μου άνθρωποι, και μετά από μια εβδομάδα ένιωσα ότι θα σκάσω. Θα ήταν πολύ εγωιστικό να ξέρω πως ο κόσμος θα με στηρίξει, και εγώ να βγω έξω και να μου πουν πως σε στηρίξαμε και μετά εσύ φεύγεις. Αυτή είναι μόνη αλήθεια. Με το που ψηφίζομαι, νιώθω πολύ όμορφα. Όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα πως είμαι σπίτι μου. Δεν κυνηγούσα το παιχνίδι”.

Τσέκαρε και αυτά: