Νέα Ζηλανδία

Η εθνική αεροπορική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία ζητά από τους επιβάτες να ζυγιστούν προτού αναχωρήσουν με διεθνείς πτήσεις μέχρι τι 2 Ιουλίου και έχει γίνει viral η νέα πρακτική! Και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι εθνικές αερογραμμές της χώρας αποφάσισαν να κάνουν πράξη το αίτημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας η οποία ζήτησε το “ζύγισμα” των επιβατών και μέχρι τις 2 Ιουλίου 2023 θα τους ζυγίζουν!

Η έρευνα για το βάρος των επιβατών ξεκίνησε από τις 29 Μαΐου και πρόκειται για ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου θέλουν να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με την κατανομή βάρους και το φορτίο στα αεροπλάνα!

Η Air New Zealand ζυγίζει τα πάντα προτού μπουν στο αεροπλάνο – ακόμη και τα γεύματα – έτσι ώσυε να δει πόσο είναι το πραγματικό βάρος που υπάρχει και πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα για να έχουν καλύτερες επιδόσεις τα αεροπλάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC News (@abcnews)

Η εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία έχει επιλέξει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα των επιβατών και τα δεδομένα είναι ανώνυμα όπως ισχυρίζεται και οι ταξιδιώτες στέκονται σε μια ψηφιακή ζυγαριά κατά τη διάρκεια του check in και έπείτα συλλέγονται οι πληροφορίες και δεν είναι ορατές σε κανέναν.

 

Τσέκαρε και αυτά: