Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσαν “τέλος” στη σχέση του και έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στη ζωή τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τις τελευταίες μέρες, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τη γνωστή instagrammer να έχει έρθει κοντά με τον ράπερ Mente Fuerte, καθώς είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα δυο φορές. Όμως, η ξανθιά καλλονή αρνήθηκε τις φήμες και είπε πως δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους!

Η κάμερα του Open Weekend “τσάκωσε” τον Στάθη Σχίζα στα παρασκήνια του J2US και προφανώς τον ρώτησε για αυτές τις φήμες! Όμως, αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν πως είπε πως θα ήθελε να είναι η επόμενη σχέση του… Και δε θέλει να είναι ένα κορίτσι από την ελληνική showbiz!

“Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Έτσι είναι η ζωή, όταν χωρίζει ένα ζευγάρι προχωράμε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Ιδανικά θα ήθελα η επόμενη σχέση μου να μην ανήκει στη showbiz”. 

Ο Στάθης Σχίζας έχει επιλέξει να μη μιλά πολύ για την προσωπική του ζωή και διατηρεί μια τυπική σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Τσέκαρε και αυτά: