Νέες ελληνικές σειρές

Νέες ελληνικές σειρές αναμένεται να ξεπροβάλλουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν και τα κανάλια έχουν αποφασίσει να κονταροχτυπηθούν στον πανέμορφο κόσμο της μυθοπλασίας ο οποίος έχει “ανέβει” τα τελευταία χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο κόσμος έδειξε πως θέλει να βλέπει καλές σειρές στην τηλεόραση και οι καναλάρχες επιστράτευσαν παραγωγούς, σεναριογράφους και ηθοποιούς για να δημιουργήσουν νέο περιεχόμενο το οποίο θα ζήλευε μέχρι και το Netflix!

Κάθε κανάλι έχει επιλέξει συγκεκριμένα projects στα οποία έχει στοιχηματίσει και όλοι θέλουν να κερδίσουν νούμερα τηλεθέασης από τη μεγάλη πίτα της AGB!

Αγαπημένες σειρές όπως είναι: 

  • Σασμός
  • Η γη της ελιάς
  • Παγιδευμένοι
  • IQ 160
  • Ο παράδεισος των κυριών
  • Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν! Όμως, τα κανάλια τα παίζουν όλα για όλα και ρίχνουν στην αρένα ακόμη περισσότερα projects!

Ποιες σειρές αναμένονται την επόμενη σεζόν

Alpha 

Το προξενιό της Ιουλίας 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Μια νέα σειρά η οποία έχει βασιστεί στο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα περιστρέφεται γύρω από την Ιουλία Βένιου και στο προξενιό που γίνεται με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό.

Ο Γιατρός 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιστρέφει στα τηλεοπτικά και είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς που θεωρείται ψυχολογικό θρίλερ και σίγουρα θα μας συναρπάσει! Το πρώτο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει και φαίνεται πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Φόνοι στο Καμπαναριό 

Η Ρένια Λουιζίδου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιστρέφουν στην τηλεόραση με μια νέα σειρά η οποία αναμένεται να μας χαρίσει γέλιο και παράλληλα να μας προβληματίσει! Οι δυο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στις πρώτες εικόνες ντυμένες ως μοναχές!

Τσέκαρε στην επόμενη σελίδα