Ευρυδίκη Βαλανάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας δείχνει μέσω του Instagram τα ιδιαίτερα μαγιό που επιλέγει για να κάνει τις βουτιές στις πισίνες και στη θάλασσα! Μόνο που αυτή τη φορά, ήταν εξαιρετικά σέξι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και αθλητικογράφος επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο μαγιό γνωστού ελληνικού brand το οποίο φαίνεται απλό όταν το κοιτάζεις από την μπροστινή όψη, όμως η πίσω όψη είναι αυτή με την οποία ασχολήθηκαν όλοι αφού αποκαλύπτει ακόμη πιο έντονα τα κάλη της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε δείχνοντας το πίσω μέρος του μαγιό της και τρέλανε κόσμο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram αφού μια καρδούλα σκόρπισε εγκεφαλικά!

Η Βαλαβάνη βρέθηκε στην Τήνο όπου και απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού και θέλησε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη με το μαγιό της και τις σέξι πόζες της!

Τα σχόλια των followers ήταν αποθεωτικά και οι άνδρες δε σταμάτησαν να εκθειάζουν το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο είναι στα καλύτερα του αφού επιλέγει να κάνει καθημερινά γυμναστική και διατροφή!

Τσέκαρε και αυτά: