χριστουγεννιάτικες ταινίες

Η Έμα Ρόμπερτς κι ο Λουκ Μπρέισι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία “Ραντεβού στις Γιορτές” του Netflix, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 28 Οκτωβρίου.

Υπόθεση: Η Σλόαν (Έμα Ρόμπερτς) και ο Τζάκσον (Λουκ Μπρέισι) απεχθάνονται τις γιορτές! Είναι διαρκώς single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών ή ζουν αμήχανες καταστάσεις σε αταίριαστα ραντεβού.

Όταν όμως αυτοί οι δύο ξένοι γνωρίζονται σε μια ιδιαιτέρως κακή χριστουγεννιάτικη σεζόν, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το “”γιορτοραντεβού”” του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς. Καθώς μοιράζονται την ίδια περιφρόνηση για τις γιορτές και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, καταλήγουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, κάτι που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές σκηνές.

Ωστόσο, όταν η χρονιά με τις γιορτές φτάνει στο τέλος της, η Σλόαν και ο Τζάκσον ανακαλύπτουν ότι έχοντας μοιραστεί μεταξύ τους όλα όσα μισούν, κατέληξαν να ερωτευτούν απρόσμενα.

Δες το τρέιλερ της ταινίας:

Μην ξεχνάς ότι στο citynow.gr θα βρεις ακόμη περισσότερα άρθρα σχετικά με νέες ταινίες και σειρές που θα σε ξετρελάνουν και ειδικά στο Netflix.