Netflix

Το Netflix έχει αρχίσει να επενδύει στην κατηγορία “Παιχνίδια” και φέρνει στο προσκήνιο μια νέα εφαρμογή η οποία θα ενθουσιάσει όλους τους gamers!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή πλατφόρμα για σειρές και ταινίες, αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή για να μπορούν οι χρήστες να παίζουν στην τηλεόραση τα παιχνίδια τα οποία υπάρχουν στην κατηγορία έχοντας ως χειριστήριο το κινητό τους ή το tablet τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και μπορεί κάποιος να μεταμορφώσει το κινητό του σε χειριστήριο για να παίξει κάποιο παιχνίδι που του αρέσει στην τηλεόραση.

“Αυτή η εφαρμογή συνδέεται με την τηλεόρασή σας και σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια στο Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία.

Σύμφωνα με το 9to5mac, υπάρχουν συσκευές οι οποίες μπορεί να μην υποστηρίζουν την εφαρμογή ενώ οι χρήστες πρέπει να ξέρουν πως τα παιχνίδια είναι σε beta μορφή!

Η εταιρεία έχει αρχίσει να κάνει ραντεβού με πολλούς δημιουργούς παιχνιδιών και θέλει να επενδύσει περισσότερα χρήματα και χρόνο για να δημιουργήσει ένα κατάλληλο περιβάλλον έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν και άλλες επιλογές όταν μπαίνουν στην πλατφόρμα.

Τσέκαρε και αυτά: