Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Τα μυρωδικά είναι από τα πιο ιδιαίτερα υλικά που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε λαχταριστά πιάτα στην κουζίνα μας! Όμως, πολλές φορές μας εκνευρίζουν γιατί πρέπει να κόψουμε τα κοτσάνια και νιώθουμε πως χάνουμε χρόνο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Συνήθως προμηθευόμαστε τα μυρωδικά μας σε ματσάκια από τη λαϊκή ή το σούπερ μάρκετ γιατί θέλουμε να είναι φρέσκα και όχι αποξηραμένα, έτσι ώστε να είναι πιο νόστιμο το φαγητό μας! Και υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο το οποίο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα κοτσάνια χωρίς να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι!

Στο λογαριασμό του TikTok “theloriconway”, βρέθηκε ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε πως ένας τρίφτης είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να μην υπάρχουν τα κοτσάνια και να κρατήσουμε μόνο το φύλλα τα οποία και χρησιμοποιούμε στις παρασκευές μας.

Τι πρέπει να κάνεις

Στις τρύπες που έχει ο τρίφτης τοποθετείς τα κλωνάρια των μυρωδικών σου σαν να είναι γλαστρούλα! Αφού τα βάλεις όλα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα τραβήξεις και αυτά θα κοπούν πολύ εύκολα! Έτσι, θα μείνουν μόνο τα φυλλαράκια και θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου!

@theloriconway 🌿 perfect cooking hack for any #CrazyBusyMama #reclaimthetable #crazybusymamahack ♬ original sound – lori

Eίναι μια από τις συμβουλές για σπίτι που αξίζουν!

Τσέκαρε και αυτά: