Netflix

Οι χρήστες του Netflix είναι τρομερά απογοητευμένοι για μια ακόμη φορά καθώς ο κολλοσός του streaming αποφάσισε τη διακοπή μιας ακόμη σειράς!

Το δημοφιλές πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων για ενήλικες “Disenchantment” φτάνει στο τέλος του καθώς τα 10 επεισόδια της σεζόν που υπάρχουν στην πλατφόρμα είναι και τα τελευταία.

Στο “X” αναρτήθηκε ένα trailer για τα επερχόμενα επεισόδια και επιβεβαιώνεται πως είναι τα τελευταία που θα δουν ι φανς της σειράς.  is now set to come to a close after its next 10 episode run.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο που έγραψε τους “Simpsons” και το “Futurama”, Matt Groening έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα όταν ξεκίνησε το 2018.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη disenchantment (@disenchantment)

Το σκηνικό το οποίο αφορά στην εποχή του μεσαίωνα, δημιούργησε μια διάθεση στον κόσμο να θελήσει να ασχοληθεί με ένα anime το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη σύγχρονη κοινωνία και το κάφρικο χιούμορ ήταν από τα βασικά στοιχεία!

Το πέμπτο και τελευταίο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1 Σεπτεμβρίου του 2023 και στο teaser φαίνεται πως το τέλος θα αφορά σε μια επική μάχη της Bean με τους φίλους του καθώς ξεκινούν μια τελευταία περιπέτεα.

Θα τους δούμε να βρίσκουν εμπόδια από την κακιά βασίλισσα Dagmar και η Bean θα πρέπει να τα βάλει μαζί της για να προστατέψει τους πάντες.

Τσέκαρε και αυτά: