Netflix

To Netflix είναι μια πλατφόρμα που όλοι αγαπήσαμε και μισήσαμε ταυτόχρονα για πολλούς λόγους! Κάποιοι αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν όταν κόπηκαν κάποιες σειρές, ενώ άλλοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να παρακολουθούν διάφορα projects! Και τώρα έρχεται κάτι καινούργιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή πλατφόρμα, που λες, θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα PornHub για να δημιουργήσουν μια ταινία που θα αφορά στην ιστορία της δεύτερης πλατφόρμας οι οποία περιέχει ερωτικές ταινίες.

H ταινία θα ονομάζεται “Money Shot: The Pornhub Story”, και αναμένεται να προβληθεί στις 15 Μαρτίου 2023.

Οι δυο εταιρείες έδωσαν στη δημοσιότητα δελτίο Τύπου όπου αναφέρουν όλα όσα θα δούμε και θίγεται το θέμα του trafficking.

Η ανακοίνωση του Netflix και του Pornhub αναφέρει τα εξής: 

“Το Pornhub, η πιο διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων του διαδικτύου, άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται και διανέμεται η πορνογραφία.

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα τεράστιο κοινό, ενώ η εταιρεία έβγαζε δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά επίσης ενεπλάκη σε ισχυρισμούς για μη συναινετικό υλικό και διακίνηση πορνό στον ιστότοπο.

Καθώς οι οργανώσεις κατά της εμπορίας ανθρώπων αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα, μπορεί αυτός ο διαδικτυακός γίγαντας να προστατεύσει αυτά τα θύματα από εκείνους που επωφελούνται ή είναι ένα νέο κύμα λογοκρισίας για ενήλικες που κάνουν συναινετικό πορνό;”. 

Τσέκαρε και αυτά: