Τζούλια Φοξ

Η Τζούλια Φοξ είναι μια γυναίκα που πηγαίνει κόντρα σε όλους τους κανόνες της μόδας και της αρέσει πολύ να φορά διαφορετικά πράγματα τα οποία δεν τα βλέπεις καθημερινά στους δρόμους της Νέας Υόρκης ή και άλλων μεγάλων πόλεων στον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αυτή τη φορά φέρνει στο προσκήνιο την πιο περίεργη τσάντα που έχεις δει ever καθώς έχει ανθρώπινο σχήμα και μοιάζει σαν να είναι ένα BDSM πτώμα τα οποία το κουβαλά παντού μαζί της.

H συγκεκριμένη τσάντα που πραγματικά δεν έχει καμία λογική – αλλά πότε έχει μόδα λογική – θυμίζει πτώμα και έχει ήδη φορεθεί από πολλές κυρίες που τους αρέσουν τα πράγματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν.

Η εξαιρετικά ΑΒΟΛΗ δημιουργία ανήκει στο brand MIKHAEL KALE που έχει σκεφτεί ότι είναι ιδιαίτερα εύχρηστο να κουβαλά κάποιος είναι “πτώμα” μαζί του για να βάλει μέσα τα κλειδιά του, το πορτοφόλι του και πράγματα τα οποια θέλει να έχει μαζί του.

Η τσάντα θυμίζει BDSM αφέντρα η οποία έχει ξανθά μαλλιά και φορά μπότες με αρκετά μεγάλο τακούνια. Προσαρμόζεται όπως τη θέλει ο “ιδιοκτήτης” της καθώς τα χέρια και τα πόδια μπορούν να μετακινηθούν και να μοιάζουν λες και κάθεται ένας άνθρωπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIKHAEL KALE (@mikhaelkale)

Τι άλλο θα δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: