Netflix

Το Netflix έχει αρχίσει να γλυκοιτάζει τις ελληνικές παραγωγές και μετά το Maestro, ένα ακόμη ελληνικό πρόγραμμα μπήκε στην πλατφόρμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H τριλογία του ελληνικού “The Bachelor” είναι διαθέσιμη για το κοινό και αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν καταφέρει να δουν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Νίκο Βουρλιώτη, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Θανάση Βισκαδουράκη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς, τώρα είναι η ευκαιρία σου.

Οι ταινίες “The Bachelor” είναι από αυτές που έχει αγαπήσει το κοινό και έφτασε η στιγμή που το Netflix έρχεται πιο κοντά στις ελληνικές παραγωγές και αναμένεται να δούμε πολλα πράγματα στο μέλλον!

Οι συγκεκριμένες ταινίες είχαν καταφέρει να γίνουν πολύ αγαπητές στον κόσμο και η ιστορία των φίλων που πήγαν σε ένα bachelor πάρτι και έγινε ο απόλυτος πανικός, θα μας απασχολήσει ξανά!

Οπότε, αν δεν ξέρει τι να δεις στην πλατφόρμα, μπορείς να επιλέξεις τις ταινίες και να αράξεις σπίτι σου για να απολαύσεις κάτι ελληνικό και πολύ καλά φτιαγμένο!

Η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” φημολογούταν πως θα είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα έμπαινε στην πλατφόρμα αλλά τελικά υπήρξε ανατροπή!

 

Τσέκαρε και αυτά: