Netflix

Αρκετά συχνά έχουν τις περισσότερες προβολές και είναι στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς στο Netflix οι αμερικανικές ταινίες.

Αυτή τη φορά όμως, πιο αγαπημένη ταινία αναδείχθηκε το Nowhere και πρόκειται για μία ταινία ισπανικής παραγωγής, η οποία κατάφερε να κερδίσει κατά κράτος τις υπόλοιπες νέες αφίξεις της streaming πλατφόρμας.

Το Nowhere έγινε το πιο “πολυπαιγμένο” έργο της εβδομάδας, και ξεπέρασε ακόμα και το Reptiles (νούμερο 1 στα αγγλικά) με σημαντική διαφορά.

Η ισπανική ταινία στο Netflix μάζεψε 43,2 εκατομμύρια ώρες θεάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι την είδαν 23,8 εκατομμύρια λογαριασμοί, ενώ η ιστορία του Benicio del Toro συγκέντρωσε τα 40,2 εκατομμύρια, αλλά επειδή είναι μεγαλύτερης διάρκειας ταινία, είχε “μόνο” 17,7 εκατομμύρια προβολές.

Netflix – Η πλοκή της ταινίας

Η Mia, την οποία υποδύεται η Anna Castillo, είναι μία νεαρή έγκυος γυναίκα, που δραπετεύει από μία χώρα σε πόλεμο, αφού κατάφερε να κρυφτεί σε ένα θαλάσσιο κοντέινερ πάνω σε ένα φορτηγό πλοίο.

Τα δύσκολα έρχονται όταν έπειτα από μία καταιγίδα, η Mia θα γεννήσει το παιδί της στο κέντρο της θάλασσας και θα παλέψει για να ζήσει.

Τσέκαρε και αυτό:

Survivor: Νέος κύκλος για το ριάλιτι

Ζύμη για πίτσα: Εύκολη συνταγή και για αρχάριους